İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Üsküdar Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: E-Twinning

May

Proje sonunda öğretmen, öğrenci ve velilere aynı soruları içeren ön test-son test uygulanmıştır. Son testin hazırlanması, test sonuçlarının analizi ve yorumlanması okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılmıştır.

May

Proje sonu öğretmen ve öğrencilere sertifikalar hazırlanmıştır.

May

'Hoşgörü ve nezaket' değerleriyle ilgili notlar içeren ikramlıklar hazırlayıp çevremize dağıttık.

May

Ortak çalışma tüm ortak okullar tarafından e-kitap olarak hazırlanmıştır. E-kitabımıza farklı değerler bir hikayeye yerleştirilmiştir.

İşte "Erdem'den Ahlak".

May

Ocak ayı çalışmalarından biri de dürüstlükle ilgili hikaye oluşturmadır. Oluşturulan hikayelerden en iyi hikayeyi seçmek için okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından anket oluşturulmuş ve sonuçları paylaşılmıştır.

May

'Yardımseverlik' değeri adı altında bu ay başkaları için çalıştık. Topluma hizmet etmek için Kızılay ile işbirliği içinde bağışçılarla ilgilendik ve gönüllü olarak çalıştık. Kan bağışı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk.

Ortak çalışma tüm ortak okullar tarafından takvim olarak hazırlanmıştır. Takvim tasarımında bütün değerlere yer verilmiştir.

May

Okulumuz Büro Yönetimi Alanı öğretmenlerinden Birnur KANDEMİR ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu projemiz tamamlandı. Farklı kültürleri bir araya getirmek ve öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla yola çıktığımız projemiz kapsamında çeşitli etkinlikler yaptık. "Atma değerlendir" diyerek geri kazanılabilirlik ve dönüştürülebilirlik bilinci oluşturmaya çalıştık. Web 2, web 3, khoot gibi çeşitli uygulamaları kullanarak projemizi keyifle tamamladık.

May

Okulumuz Ulaştırma hizmetleri öğretmeni Seda Soyuer'in yürüttüğü "Akıllı Marketim,Benim Tercihim" isimli proje kapsamında öğrencilerimiz ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Nis

Büro Yönetimi Alanı öğretmenimiz Zehra ADANUR GÜRBÜZ 'ün öğrencilerimizle birlikte yürüttüğü Yaşayan Ofisler e-Twinning Projemizin Sanal Asistanlık konulu çevrimiçi söyleşisi 20/04/2022  tarihinde YönAst Eğitim Danışmanlık Şirketi Kurucusu Şeyda HANCIOĞLU ile yapıldı. Söyleşide Şeyda HANCIOĞLU teknolojik gelişmelerin yönetici asistanlığını nasıl sanal asistanlığa dönüştürdüğünü örneklerle açıklayarak öğrencilerimizin asistanlık konusuna farklı gözlerle bakmasını sağladı. Söyleşiye katılan 9-A Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı öğrencilerimizin sorularını içtenlikle cevaplayan ve onlara yeni bir bakış açısı sunan Şeyda HANCIOĞLU'na teşekkür ederiz.