İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Üsküdar Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Birimlerimiz

May

Proje sonunda öğretmen, öğrenci ve velilere aynı soruları içeren ön test-son test uygulanmıştır. Son testin hazırlanması, test sonuçlarının analizi ve yorumlanması okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılmıştır.

May

Proje sonu öğretmen ve öğrencilere sertifikalar hazırlanmıştır.

May

'Hoşgörü ve nezaket' değerleriyle ilgili notlar içeren ikramlıklar hazırlayıp çevremize dağıttık.

May

Ortak çalışma tüm ortak okullar tarafından e-kitap olarak hazırlanmıştır. E-kitabımıza farklı değerler bir hikayeye yerleştirilmiştir.

İşte "Erdem'den Ahlak".

May

Ocak ayı çalışmalarından biri de dürüstlükle ilgili hikaye oluşturmadır. Oluşturulan hikayelerden en iyi hikayeyi seçmek için okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından anket oluşturulmuş ve sonuçları paylaşılmıştır.

May

Okulumuz kütüphanesinde 2079 kitap ve internet bağlantılı 2 adet masa üstü bilgisayarımız kullanıma hazır biçimde mevcut bulunmaktadır.